Geile verhalen van de beste cam dames

De Boss heeft me onder controle

De Boss heeft me onder controle

Mijn vriend noemt zichzelf  de Boss en mij zijn sletje als we zulke spelletjes spelen tijdens de webcam avonturen. Dus als er een sms komt ondertekend met  de Boss dan weet ik al hoe laat het is. De Boss had toen hij thuis kwam de
foto’s bekeken en was tevreden over mijn acties die middag. Die avond stuurde hij me weer een berichtje op mijn mobiel: Sletje van me, je bent geweldig! Vanavond krijg je je beloning. Trek iets leuks voor me
aan, in elk geval een rokje. Geen slip, of eentje met open kruis. Om acht uur kom ik je halen met de auto.

Optutten voor The Boss

Die middag was ik al hevig klaargekomen onder de zonnebank, maar ik werd gelijk al weer heel
opgewonden toen ik dit las. Ik ging in bad om lekker fris te zijn voor vanavond. In bad begon ik alweer met mijn kutje te spelen, het voelt ook zo lekker dat warme water langs je lipjes! Maar ik mocht nu nog niet klaarkomen, de avond zou nog heftig genoeg worden. Daar ken ik mijn vriend goed genoeg voor. Om acht uur stond ik klaar: rokje aan zoals hij me had opgedragen en een kanten slipje waarvan je het kruis open kunt vouwen. Verder had ik hoge hakjes aan en een tijgertruitje dat strak gespannen zit rond mijn borsten, daar houdt mijn vriend van. Ogen stevig opgemaakt, rode lippenstift en een vleugje Chanel no5; zo heeft de Boss zijn sletje het liefst. Toen ging mijn mobiel.

Vastgebonden in de auto met dildo

Zijn zware stem klonk streng en bezorgde me kippenvel:  Dag lekker sletje van me. Kom naar buiten door de achterdeur; ik wacht achter met de auto op je. Als je door mijn achtertuintje loopt kom je op een kleine parkeerplaats met garages. De auto kan tot aan de poort komen. Ik wilde instappen, maar ik moest via de achterklep naar binnen! Achterin de stationwagen lag een matras; ik moest er op mijn rug op gaan liggen, met mijn benen richting de achterruit (die is geblindeerd, van buitenaf zie je dus niks). De Boss kwam ook achterin de auto.

Hij zei me dat ik mijn armen boven mijn hoofd moest leggen en daar deed hij handboeien om mijn polsen. Hij klikte ze ergens boven mijn hoofd vast. Daarna liet hij me mijn benen spreiden. Toen kwam het: ik had al iets van metalen stangen in een T-vorm zien liggen, maar zag zo gauw niet wat het was. Nu begreep ik het: de dwarse stang kwam tussen mijn enkels en daar maakte de Boss hem aan me vast met enkelboeien. De poot van de T lag nu tussen mijn benen omhoog gericht naar mijn kruis. Toen pakte de Boss een zwarte dildo en schroefde die bovenop de stang. De stang kon nog verder uitgeschoven worden… Terwijl de dildo steeds dichter naar mijn kut kwam zei de Boss: 

Je krijgt nu stand 1

We zullen jouw slettenkutje eens lekker opvullen. En dan ga ik een stukje met je rijden. Ondertussen wordt je kutje goed ruim en nat voor me gemaakt door dit apparaat. Ik neem de afstandsbediening mee naar voren! En pas d’r op: je mag nog niet klaarkomen! Terwijl hij dat zei schoof hij de lapjes stof die mijn kruis bedekten opzij: mijn kut was nu goed zichtbaar. Hij streek met een vinger door mijn kale spleet en gromde goedkeurend: ik was al kleddernat. De dildo aan de stang schoof nog verder omhoog en boorde zich in mijn opening.

En daar lag ik: met mijn armen en benen gespreid en mijn kut wijd open en stevig gevuld door de zwarte dildo. Mijn vriend ging voorin zitten en startte de motor. Toen we de straat uit waren zei hij: je krijgt nu stand 1. De dildo begon te zoemen tussen mijn benen en heel langzaam in en uit te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd, dit zou ik nooit lang volhouden! Gelukkig waren we er snel. De auto stopte en mijn vriend kwam me bevrijden; hij haalde de dildo uit mijn druipende kutje, maakte mijn armen en benen los en ik mocht naar buiten. Ik herkende de plaats: we waren bij het huis van een vriend. Hij heeft in een schuur op het terrein een sm-speelruimte; we waren er wel vaker geweest.

Wat er gebeurt in de SM-speelruimte lees je over een week…